close

Küldj üzenetet!

Kérdésed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Töltsd ki alábbi űrlapunkat és küldd el részünkre.

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Ha rendelni szeretnél a www.kutyaelsosegely.hu (www.mancsnyujtas.hu) oldalról, kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbiakat. Kizárólag abban az esetben vedd igénybe a szolgáltatást, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.
  

Megvásárolható termékek

A megjelenített termékek megrendelhetőek on-line, telefonon, illetve egyes termékek megvásárolhatóak Kecskeméten, valamint Budapesten a Vásárlási információk menüpontban megadott helyszínen.  

Ha nem személyesen történik a vásárlás, akkor a megrendelt terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki átutalás esetén a pénz beérkezése után, utánvét esetén a rendelés visszaigazolása után 1-2 munkanapon belül, 8.00-16.00 óra között. Rendeléskor olyan címet adj, meg, ahol biztosan át tudod venni a csomagot. A csomagolási költség nem kerül felszámításra.
  

Hogyan tudod megrendelni a kívánt terméket

1. A megvásárolni kívánt termék mellé írd be, hogy hány darabot szeretnél rendelni.

2. Ezután válaszd ki, hogyan kívánod megvenni: előre utalással vagy utánvéttel.

3. Választás után jelöld be, hogy ÁFÁ-s számlát kérsz vagy nyugtát.

4. Miután elolvastad a vásárlási feltételeket és egyetértesz ezekkel, jelöld ezt is be.

5. Töltsd ki a személyes adatokat.

6. Az adatok megadását követően a rendelés elküldése gombra kattintva tudod elküldeni a rendelésedet.

7. A leadott rendelésedről visszaigazoló e-mailt kapsz. Amennyiben nem kapnád meg, kérlek, jelezd a  info@kutyaelsosegely.hu e-mailcímen.

6. Ha a visszaigazoló e-mailben található valamelyik adat nem megfelelő, kérlek, hogy mindenképpen azonnal jelezd, nehogy probléma legyen a kiszállítás körül.

Fontos! Ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve kiszállításra a termék.
  

A megrendelt termék házhozszállítása, fizetésének módja

A megrendelt terméket a vásárlási feltételektől függően előzetesen átutalással, vagy utánvéttel a csomag átvételekor kell kifizetned. 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Ha a rendelés nagysága meghaladja a 2 kg-ot, akkor külön e-mailben értesítést kapsz a módosult szállítási költségről. A számlát a termék tartalmazza. Kérlek, hogy a csomagot kézbesítéskor annak átvétele előtt ellenőrizd és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudok elfogadni!
  

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a Megrendelőt terheli, újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
  

Adatkezelés

A honlap használata során a rendelkezésre bocsátott személyes adatok kezelése bizalmasan történik és nem kerül kiadásra további fél számára, kivéve a DPD futárszolgálatot a megrendelés kézbesítése érdekében.  A megrendelés folyamán rögzített adatok mindaddig tárolásra kerülnek, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését.  

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. 

A www.kutyaelsosegely.hu (www.mancsnyujtas.hu) oldalán történő megrendeléseddel elfogadod az oldal általános szerződési és felhasználási feltételeit és adatkezelési elveit.