close

Küldj üzenetet!

Kérdésed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Töltsd ki alábbi űrlapunkat és küldd el részünkre.

Egy csomag, ami jó ha mindig kéznél van

Nagyon hasznos, ha otthon (vagy ha sokat jártok kirándulni a kutyáddal, akkor az autóban is) tartasz egy előre összeállított elsősegélycsomagot, amiből vészhelyzet esetén pillanatok alatt elő tudod venni azt, amire kedvenced ellátásához szükség van.

Bizonyára külön-külön van otthon például méz, kötszer, olló, ragtapasz stb. de pánikhelyzetben nehéz egyszerre a sérültre is figyelni, illetve az ellátáshoz szükséges eszközöket összeszedni (főképp, ha a ház különböző pontjain találhatók). A keresgéléssel sajnos életbevágó percek múlnak el.

Ezért állítottam össze számodra egy olyan - Dr. Mező Tibor által jóváhagyott - csomagot, amiben azok a legfontosabb dolgok találhatók, amelyekre szükséged lehet, ha megtörtént a baj. 

Egyéb, külön rendelhető termék:

Instant jégtasak - Ez azért nagyon hasznos, mert nem biztos, hogy tartasz otthon a hűtőben jégzselét, illetve ha útközben történik a baleset, akkor ezt a segítséget nem tudod igénybe venni. Az instant tasak egyszer használatos, 30 percig hűt (15 percnél úgysem ajánlatos tovább használni) és pillanatok alatt a rendelkezésedre áll.